De Elektronikaco. van Guangzhoujiale, Ltd.

Het professionele Materiaal van de Stadiumverlichting, Prachtig Stadiumeffect

                                   De beste Kwaliteit maakt het Perfecte Leven

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd certificaten
China Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd certificaten
De snelle levering en de grote prijs, die de indrukwekkendste diensten is, hebben u! verstrekt!

—— Javier (Spanje)

Dank u voor het verstrekken van me hoogte - de de verlichtingsinrichtingen van het kwaliteitsstadium, mijn cliënten zeiden hun verlichtingsgevolgen zeer goed, en duurzaam zijn.

—— Kampioen (Mexico)

Hallo, Misser Zhang, Uw bewegend hoofden en pari kan lichten zijn zeer populair en goed verkopen. Ik zal u aan orde meer zo spoedig mogelijk contacteren.

—— Sameer (de V.S.)

De 24 * 10 wattsbar is groot.

—— Ulrich (Duitsland)

Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd
tentoonstelling Klantenbezoek onze fabriek 2017 Eerlijke invitiation (Tentoonstelling) 2017 Eerlijke invitiation (Tentoonstelling) 2017 Eerlijke invitiation (Tentoonstelling) 2017 Eerlijke invitiation (Tentoonstelling) 2017 Eerlijke invitiation (Tentoonstelling)

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : HONGKONGSE
Aantal werknemers : 11~50
Jaarlijkse omzet : 5 million-10 million
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 80% - 90%

De Elektronikaco van Guangzhoujiale, Ltd wordt gevestigd bij het district van Guangzhou Baiyun, een mooie plaats met gemakverkeer en bevallig milieu. Jiale is professioneel een dienst-type bedrijf dat in stadiumlicht en de verlichtingsonderzoek & ontwikkeling van de tentoonstellingshuisvesting, opbrengst en verkoop gespecialiseerd is. Jiale nu is een beroemd merk voor zijn van de vooruitgangstechnologie en tendens ontwerpconcept dat van The Times, hoogte - kwaliteit en sterk team van na de dienst op de hoogte blijft 
 

Aangezien het opstelling was, dringen wij met wetenschappelijke en technologische innovatie aan, people-oriented voor ons ontwikkel idee. Wij taxeren ook de bouw van het talententeam, cultiveren een groep hoogste kwaliteitsbewakingspersoneel, techniek en technisch personeel evenals goedgetraind arbeidersteam. 
 

Met bedrijfsschaaluitbreiding, registreerden wij het Stadium light Limited van Hong Kong Jiale voor het handelsgemak. 
Al producerend proces en het systeem volgen de norm van moderne bedrijfseconomie, bevat het onberispelijke kwaliteitstest, controlerend, volgend en koppelt systemen terug allen door de wetenschappelijke beheerswijze werken. om onze productenkwaliteit ook te waarborgen, keuren wij opstelling het gehele systeem voor kwaliteitscontrole en al onze producten zijn Ce, ROHS, SGS internationale veiligheidscertificaten goed 

Onze bedrijf hoofdproducten zijn: Bewegende hoofdreeks, Hoge machts LEIDENE Reeks, LEIDEN effect licht, Exhibigion-verlichting enz. Wij zullen voorwaartse stadium lichte die producten duwen met technologie worden gecombineerd. Onze producten gebruiken wijd in stadium, cabine, conferentieruimte, stad helder project enz. 
 

De producten nu zijn populair in Amerika, Europa en ander buitenland, Jiale-markt breidt zich constant voor zijn geavanceerd ontwerp en uitstekend vakmanschap uit, aangezien zijn hoogte - kwaliteit en doeltreffende dienst, wij werd hoogst beschouwd en identificeert zich door klanten en amusementsbedrijf. 

Wij zullen constant nieuwe producten binnen ontwikkelen en zullen nieuw verenigbaar proces gebruiken, en zullen aandacht aan productkwaliteit, de naverkoopdienst evenals bedrijfbeeld besteden. Met onze hart en ziel om de eersteklas dienst voor verschillende klanten te verlenen. Zweren samen samen de ontwikkeling, samen creëren brilliancy!

Contactgegevens
Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Kelly

Tel.: 86-13609737256

Direct Stuur uw aanvraag naar ons